Namestitev v klinikii MedTiM

Namestitev v kliniki za doseganje maksimalnega udobja

Klinika za zdravljenje odvisnosti MedTiM je zgrajena po svetovnih standardih in je kot taka ena največjih in najbolje opremljenih v Evropi. Pri gradnji smo se trudili, da bivalni prostor v kliniki zagotavlja maksimalno funkcionalnost in udobje. Poleg medicinskega dela smo posebno pozornost namenili udobju in praktičnosti naših pacientov. 

Naša klinika ima 19 enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter 6 apartmajev. V tem delu klinike je tudi intenzivna, negovalna soba, kjer medicinske sestre dnevno postavljajo periferne venske katetre, merijo krvni tlak, temperaturo in izvajajo dnevne farmakološke terapevtske postopke.

V istem prostoru se nahaja tudi ambulanta splošne medicine, kjer naši splošni zdravniki vsak dan pregledajo bolnike, opravijo npr. elektrokardiografske preiskave, po potrebi pa predpišejo in opravijo dodatna zdravljenja in preiskave.

Sobe

Prostorne, udobne in sodobno opremljene sobe omogočajo namestitev pacientom programa zdravljenja odvisnosti MedTiM klinike, kjer jim je zagotovljena največja zasebnost.

Dvoposteljna standardna soba

Ta tip sobe omogoča udobno namestitev dveh pacientov. Soba je opremljena z dvema posteljama, TV in nočnima omaricama. Kopalnica je ločena, vendar skupna in si jo delijo pacienti.

Tovrstna soba se ne doplača in je vključena v ceno programa.

Enoposteljna soba

Soba je skrbno urejena, da ustvari mirno okolje med vašim bivanjem na kliniki. Opremljena je s prostorno zakonsko posteljo, ki zagotavlja udobje in počitek, mizo in televizijo.

Kopalnica je opremljena s kadjo, ki vam ponuja možnost popolne sprostitve. Ta tip sobe ima tudi možnost s teraso in ločeno kopalnico, za doplačilo.

VIP enoposteljna soba

Ta udobna in funkcionalna soba vam nudi vse, kar potrebujete za sproščeno bivanje na kliniki. Soba je opremljena s prostorno zakonsko posteljo, ki zagotavlja udobje in počitek. V dnevni sobi je udoben kavč in fotelj ter mizica za počitek ob branju ali gledanju televizije. Na voljo je tudi sodobna kopalnica. Ta vrsta sobe se doplača.

Postavite svoje življenje na pravo pot

Pokličite nas in se dogovorite za pregled pri naših zdravnikih

Namestitev - Jedilnica in ustvarjalni prostor

V kompleksu zdravstvenega centra MedTiM se nahaja tudi jedilnica, kjer vam postrežejo kakovostne obroke, pripravljene v naši restavraciji. Jedilnica je namenjena 20 pacientom, kjer so ves dan na voljo hrana, pijača, prigrizki, sadje in dobrote. 

V udobni dvorani je tudi kreativna cona z udobnimi stoli in zofami, kjer lahko pacienti preživljajo prosti čas ob gledanju televizije, filmov, igranju PlayStation iger in družabnih iger.

Ta prostorna in sodobno opremljena dvorana ni le prostor za prehranjevanje in preživljanje časa, ampak tudi del klinike, kjer lahko pacienti kakovostno preživljajo prosti čas, se družijo in delajo z delovnimi terapevti.