Sodobna bolnišnica za zdravljenje odvisnosti v Evropi

Bolnišnica MedTiM je specializirana ambulanta, ki se ukvarja z zdravljenjem odvisnosti, depresije in anksioznosti. 

S pomočjo strokovnega medicinskega osebja ter edinstvenega in inovativnega programa zdravljenja na tem področju se po najboljših močeh trudimo premagovati vse vrste zasvojenosti, ki so v današnjem času pogoste in imajo zaradi narave bolezni negativne posledice, katere lahko uničijo celoten individualni in družinski sistem.

Zahvaljujoč sodobnim psihološkim metodam zdravimo psihološko odvisnost, posledično pa pričakujemo zmanjšanje mehanizmov odvisnosti, ki bolnika dejansko držijo v bolezni. Na ta način zmanjšamo bolnikovo željo po učinku, ki ga zagotavlja PAS (psihoaktivna snov).

Načelo zdravljenja je individualno in se oblikuje na podlagi diagnostike in psihodiagnostike že na samem začetku zdravljenja.

Odprite novo poglavje življenja in naj zasvojenost ostane grd spomin.

Zdravljenje odvisnosti - celovit in multidisciplinaren pristop

Integracija različnih disciplin, kot so odvisnosti, psihiatrija, psihologija in fizioterapija, lahko zagotovi celostno oskrbo bolnikov. Z združevanjem teh disciplin lahko klinika ponudi celovit pristop, ki obravnava medicinske, psihološke in fizične vidike zasvojenosti. Prav tako je pomembno vključiti spremljanje po zdravljenju, da bi bolnikom pomagali ohraniti dolgoročno okrevanje. 

Tukaj je opisano, kako lahko vsaka disciplina prispeva:

Odvisnost

Odvisnost se osredotoča predvsem na razumevanje in zdravljenje odvisnosti. Strokovnjaki za odvisnosti lahko pomagajo razviti posebne načrte zdravljenja za premagovanje odvisnosti.

Psihiatrija

Duševne motnje so pogoste pri ljudeh, ki trpijo za odvisnostjo. Psihiatri lahko pomagajo pri diagnosticiranju in zdravljenju motenj, kot so depresija, anksioznost ali druge duševne motnje, povezane z odvisnostjo.

Psihologija

Psihologija lahko prispeva k razumevanju psiholoških dejavnikov, ki so osnova odvisnosti, kot so impulzivno vedenje, pretekle travme ali škodljivi miselni vzorci. Uporabljajo se lahko različne terapije in pristopi.

Fizioterapija

Fizioterapija ima lahko vlogo pri fizičnem okrevanju ljudi, ki so zasvojeni. Pomaga lahko pri obvladovanju bolečine, izboljša splošno telesno pripravljenost in spodbuja zdrav življenjski slog.

POPOLNA LOKACIJA - SAMO 10 MIN OD BEOGRADA

Klinika MedTiM se nahaja v Novih Banovcih, čudovitem kraju na obali reke Donave, ki se nahaja le 10 minut od Beograda in letališča “Nikola Tesla”. Bližina avtoceste in letališča pomaga pacientom hitro in enostavno priti do naše bolnišnice za zdravljenje odvisnosti.

Zdravljenje odvisnosti - Inovativni postopki

Ko ste poskusili vse in obupali, je čas, da se obrnete na postopke zdravljenja odvisnosti MedTiM. 

Klinika za zdravljenje odvisnosti MedTim z inovativnimi medicinskimi postopki zdravi telesno odvisnost, vse z namenom razstrupljanja in čiščenja telesa strupenih snovi. Pacienta pripravimo na vsadke, ki mu pomagajo razviti stabilno abstinenco v obdobju rehabilitacije.

Tim psihiatrov, anesteziologov, internistov, psihologov, specializiranih pedagogov, zdravstvenih tehnikov, varnostnikov ter drugega osebja s svojim strokovnim prispevkom prispeva k ohranjanju visoke kakovosti dela, tako da se vsi postopki in tehnike izvajajo v skladu z načrtom zdravljenja tako da bi se dosegli pričakovani rezultati.

Poleg bolnišničnega zdravljenja ekipa strokovnjakov klinike organizira tudi posvete (odprta vrata) za družine in osebe, ki imajo težave z odvisnostjo, depresijo in anksioznostjo in niso dovolj motivirani za zdravljenje ali ne morejo slediti bolnišničnemu zdravljenju.

ZAKAJ IZBRATI MEDTIM?

Posebno pozornost in delo namenjamo rezistentnim odvisnikom – večkrat zdravljenim odvisnikom, od katerih je ožja in širša družbena skupnost obupala nad podporo in pomočjo za nadaljnje zdravljenje.

Sodobna bolnišnica

Sodobno opremljena bolnišnica za zdravljenje odvisnosti se razteza na več kot 2.200 m2 v bližini Beograda.

Intenzivna nega

Bolnišnica za zdravljenje odvisnosti MedTiM je opremljena s sodobno enoto za intenzivno nego.

Leta izkušenj

Naš strokovni tim sestavljajo zdravniki, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami zagotavljajo fantastične rezultate.

Individualni pristop

Načelo zdravljenja je individualno in se oblikuje na podlagi diagnostike in psihodiagnostike že na samem začetku zdravljenja.

Najnovejši postopki

Svetovno priznani postopki za zdravljenje odvisnosti, ki dajejo dolgoročne rezultate.

Udobna namestitev

Bolnišnica ima udobne in sodobno opremljene sobe, sodobno telovadnico, spa center in fizioterapijo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.