Plinska terapija s ksenon gasom

Plinska terapija s ksenonom ima izjemno pomembno vlogo pri zdravljenju odvisnosti. Ksenon se zaradi svojih lastnosti danes najpogosteje uporablja za zdravljenje različnih vrst stresa. Natančneje, govorimo o glavobolih, motnjah spanja, sindromu kronične utrujenosti, depresivnih motnjah med rehabilitacijo, pa tudi o regeneraciji telesa po bolezni. 

Poleg tega se ksenon uporablja v regeneracijski terapiji pri zdravljenju odvisnosti za izboljšanje bolnikove delovne sposobnosti. Pomembno je omeniti, da lahko ksenon zaščiti živčne celice (nevroprotekcija) in hkrati pozitivno vpliva na absorpcijo celic centralnega živčnega sistema.

Prav zato se plinska terapija s ksenonom šteje za terapijo prihodnosti, saj bo imela pomemben vpliv in široko uporabo pri zdravljenju možganskih bolezni. 

Opomba: Ta pristop predstavlja resno alternativo obstoječim metodam farmakoterapije.

Plinska terapija s ksenonom je popolnoma varna in neškodljiva

Prvič, ksenon (Xe) je inerten redek plin. Ne podleže biotransformaciji in traja tri do štiri minute, da se izloči iz telesa skozi pljuča. 

Za razliko od drugih farmacevtskih pripravkov, ki se uporabljajo v medicini, pa ksenon ni toksičen in nima rakotvornih lastnosti. V telesu se obnaša nepristransko, ne povzroča stranskih učinkov, alergij in kardiodepresivnih učinkov.

Prav tako plin ksenon ne vpliva na strjevanje krvi, morfološko sestavo celic in imunski sistem. Hkrati ne spreminja nevroendokrinega statusa in je ekološko popolnoma čist in neškodljiv.

Postavite svoje življenje na pravo pot

Pokličite nas in se dogovorite za pregled pri naših zdravnikih

Terapija s ksenonskim plinom - Za hiter in varen terapevtski učinek

V primerjavi z drugimi metodami zdravljenja nam s ksenonsko plinsko terapijo, ki jo uporabljamo, hitro dosežemo močan terapevtski učinek na naslednjih področjih:

Zdravljenje odvisnosti

Zdravljenje odvisnosti od heroina

Individualni pristop do pacientov bo poskrbel, da boste pozabili na uporabo teh psihoaktivnih snovi.

Zdravljenje alkoholizma

Poslovite se od odvisnosti od alkohola in se enkrat za vselej znebite te nadloge.

Zdravljenje odvisnosti od kokaina

Z visokim odstotkom uspešnosti paciente odvrnemo od uporabe tega narkotika.

Zdravljenje odvisnosti od iger na srečo

Zahvaljujoč inovativnim metodam zdravljenja bodo igre na srečo postale vaša preteklost.

Ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega e-poštnega obrazca.