Spa center za sprostitev in masaže

V naši ambulanti za zdravljenje odvisnosti MedTim boste našli sodoben spa center, ki vključuje sodobno savno, sobo za masaže in sobo za fizioterapijo. Pacienti imajo možnost sprostitve v popolni zasebnosti v tem sodobnem zdravilišču, ki jim daje možnost, da vsak dan uživajo v miru in blagodatih dobrega počutja.

Fizioterapija in masaže

Uspeh pri zdravljenju odvisnosti je predvsem v bolnikih, ki so odvisnost premagali z našimi inovativnimi tretmaji, masažami in postopki ter fizioterapevtskimi tehnikami, ki jih uporabljamo.
Klinika za zdravljenje odvisnosti MedTiM je opremljena s sodobno fizioterapevtsko opremo. Masaže se uporabljajo pri zdravljenju odvisnosti in psihičnih težav kot sredstvo za sprostitev mišic, dvig tonusa in večjo njihovo prožnost. Z masažo pacienta dosežemo sproščujoč učinek na telo, uravnavamo srčni utrip, znižamo krvni tlak in dosežemo pravilen ritem dihanja.

Hiperbarična komora

Hiperbarične komore nudijo številne prednosti, vključno z zvišanjem koncentracije kisika, kar lahko pospeši celjenje in blagodejno vpliva na vrsto zdravstvenih stanj. Te prednosti vključujejo:
Pomembno je vedeti, da mora biti uporaba hiperbaričnih komor pod nadzorom usposobljenih zdravstvenih delavcev in se lahko predpiše kot del posebnega načrta zdravljenja določenih zdravstvenih stanj. Koristi se lahko razlikujejo glede na zdravljeno bolezen in način izvajanja terapije.

Kabina Oxy Alpha LED

Kabina Oxy Alpha LED Spa zagotavlja popolno wellness izkušnjo s številnimi koristmi za kožo in splošno dobro počutje. Nekatere njegove prednosti vključujejo:

Postavite svoje življenje na pravo pot

Pokličite nas in se dogovorite za pregled pri naših zdravnikih

Masaže z drenažo ali limfno drenažo

Drenažne masaže ali limfna drenaža so terapevtske tehnike, namenjene spodbujanju kroženja limfe, bistre tekočine, ki po limfnem sistemu prenaša celice imunskega sistema. Tukaj je nekaj prednosti, povezanih s temi masažami:

Masaže – terapevtske ali sproščujoče

Terapevtske masaže nudijo različne koristi za telesno in duševno dobro počutje. Tukaj je nekaj skupnih koristi, povezanih z masažno terapijo:

Stimulacija z električnim tokom ali elektrostimulacija

Električna stimulacija ali elektrostimulacijska masaža se lahko uporablja kot dopolnilo k klasičnim masažam za različne koristi. Tukaj je nekaj možnih koristi elektrostimulacijske masaže:

Savna z infrardečimi žarki

Infrardeča savna je različica tradicionalne savne, ki za proizvodnjo toplote uporablja infrardeče radiatorje. Potencialne prednosti infrardeče savne:

Haloterapija

Haloterapija, znana tudi kot solna terapija, je alternativna praksa, ki vključuje vdihavanje delcev soli za izboljšanje zdravja dihal:
Potencialne koristi: